Nog 1 woning beschikbaar!

De verkoop is gestart

De verkoop is gestart

Luxe wonen in Almere Poort

Comfortabel wonen doe je in Zicht op Duin, een luxe, kleinschalig appartementencomplex van 8 riante appartementen, verdeeld over 4 verdiepingen. Opvallend zijn de hoge raampartijen, waardoor je optimaal profiteert van het daglicht en prachtige vergezichten over het duingebied en het water. Alle woningen zijn gelijkvloers en hebben 2 ruime slaapkamers. De woonoppervlaktes variëren tussen de 108 m2 en 130 m2.

Alles bij de hand in Zicht op Duin

Er valt veel te ontdekken in Zicht op Duin. Natuurlijk, je woont hier dicht bij het water van het IJmeer, het duingebied en het strand van Almere. Dat op zich draagt al bij tot het vergroten van je woonplezier. Praktisch naast je woning bevindt zich een supermarkt. Ideaal als je boodschappen moet doen. In de buurt is ook een huisartsenpost en je bent heel erg dicht bij NS-station Almere Poort. Met de trein of de auto, via de A6, ben je zo in Amsterdam of ’t Gooi. En door de goede busverbinding zijn de andere delen van Almere goed bereikbaar

Riante woonkamer, veel hoge raampartijen

De royale living biedt ruimte aan bijvoorbeeld een lekkere lounge- of hoekbank van formaat tot een 8-persoons keukentafel. In de leefkeuken wordt niet alleen gekookt, maar kun je ook lekker ontspannen met je gezin of vrienden. De vele hoge raampartijen zorgen voor een natuurlijk verlichte woning. De schuine wanden geven de woonkamer en slaapkamers een speels accent. In de master bedroom heb je een dubbele wastafel.

Lekker dichtbij duin en strand

De appartementen van Zicht op Duin komen aan de Adriaen Blockstraat. Vanuit je woning is het slechts enkele minuten lopen naar het duingebied van Almere, een aantrekkelijk wandelen recreatiegebied. Heerlijk om hier even je benen te strekken, met de hond te wandelen, lekker met je blote voeten door het zand van Almeerderstrand te lopen of even rond te kijken in de jachthaven van Marina Muiderzand.

De locatie

Zicht op Duin

WONEN OP DEZE LOCATIE?

Download het inschrijfformulier, vul deze in en verstuur het inschrijfformulier naar nieuwbouw.almere@vanderlinden.nl.

Download het inschrijfformulier

Van der Linden Makelaardij

Randstad 2301
1314 BN Almere
T: 036 533 00 77
E: nieuwbouw.almere@vanderlinden.nl
W: www.vanderlinden.nl